Black Velvet Hair

Egy piacvezető fodrász szalon weboldala

Ki volt az ügyfél?

A Black Velvet Hair megnyílása óta Győr vezető fodrászatává vált, sőt mostmár egy Budapesti szalonnal is rendelkezik.

Mi volt a projekt célja?

Egy letisztult, minimal stílusú weboldal a fodrászat üzleti folyamatainak korszerűsítésére és a szolgáltatások bemutatására.

Szolgáltatások

Az oldal látogatóinak lehetőségük van közelebbről megismerkedni a fodrászat által nyújtott szolgáltatásokkal, mindezt több száz képpel és galériával téve színesebbé.

Időpontfoglalás

Akiknek megtetszett valamely szolgáltatás, akár azonnal be is jelentkezhetnek a beépített időpontfoglaló rendszer segítségével. Válaszhatnak üzletet, szolgáltatást, fodrászt illetve szűrhetnek a különböző időpontok között, ahogy nekik a legjobban megfelel.

Azonban nem csak  a szolgáltatások bemutatásáról és időpontfoglalásról szól a weboldal, hanem lehetőség nyílt a különböző ajánlatok és játékok megosztására, hírek / állásajánlatok közzétételére és a Google vélemények beintegrálására.

A folyamatos innovációnak köszönhetően újabb és újabb ötleteket dolgozunk ki, erre az egyik legjobb példa az sms küldő szolgáltatás, amivel a vendégek értesítést kapnak a közelgő időpontjukról.

Reszponzivitás

Mivel manapság a felhasználók nagyrészt telefonon keresztül látogatják a weboldalakat, ezért minden projektem esetében nagy hangsúlyt fektetek arra hogy bármilyen eszközről kényelmesen lehessen böngészni.

Webshop

Mertek nagyot álmodni a srácok és a szalon mellé egy fodrászati cikkeket forgalmazó webshopot is elindítottak.

Az általános funkciók mellett egy egyedi fejlesztésű, fodrászok tapasztalatai alapján létrehozott űrlappal is rendelkezik a Black Velvet Shop. A személyre szabott hajdiagnózis célja hogy egy kérdőív alapján segítsen a látogatóknak kiválasztani azokat a termékeket amikre a leginkább szükségük van. 

Szeretnél te is egy weboldalt?

hu_HUHU
en_GBEN hu_HUHU

Ha bármi kérdésed van keress az alábbi elérhetőségeken vagy írj üzenetet!